Bedrijven

Memorybooth,
ook voor bedrijven

Organiseer je met je bedrijf een event, personeelsfeest of een receptie voor de opening van jullie nieuwe kantoren? Met onze memorybooth kan je je gasten een originele en persoonlijke herinnering cadeau doen. Onze foto’s worden meteen afgedrukt, voorzien van jouw huisstijl met logo en achtergrond naar keuze. Indien je dat wenst komen wij op locatie foto’s maken! We laten je hieronder al enkele voorbeelden zien van onze eindeloze mogelijkheden!

Waarom een photobooth op een bedrijfsevent?

De ideale marketingstool
We zorgen ervoor de de photobooth volledig past bij jouw merk. En met vermelding van een kortingscode of promotie scoor je vast en zeker bij je klanten.
Zorg meteen voor de juiste sfeer
Een photobooth zorgt vanaf het binnenkomen meteen voor de juiste sfeer. En een succesvol event begint met tevreden gasten!
Koppeling met social media
Deel al je foto's meteen op je bedrijfsaccount van facebook of instagram en bereik met een minimale inspanning een maximale doelgroep #succesgegarandeerd!
Blijvende herinnering
De fotostripjes met jouw logo krijgen zeker ergens een mooi plekje: met een magneet op de koelkast of ergens op het prikbord. Zo blijft jouw logo een hele tijd zichtbaar.
Onze website maakt gebruik van cookies. Raadpleeg onze privacyverklaring.